Тепер і в Viber: ДТЕК Київські електромережі розширив канали комунікації з клієнтами

ДТЕК Київські електромережі запустив новий канал комунікації з клієнтами у Viber. До таких заходів у компанії вдалися, щоб забезпечити своїх клієнтів та співробітників усіма необхідними умовами для зручного та безпечного спілкування у період карантину. #СвітліНовиниУКарантині

Відтепер до ДТЕК Київські електромережі можна звертатись за допомогою мессенджеру Viber. Спеціальний онлайн-канал запрацював за телефонами +38 050 317 60 08 та +38 050 317 60 70. Для його використання потрібно зайти на власному смартфоні у Viber, додати один з вказаних номерів та розпочати спілкування зі спеціалістом контакт-центру.

«ДТЕК піклується про здоров'я своїх клієнтів та співробітників, тому створює зручні та безпечні умови їх взаємодії. Ми за два дні підготували персонал та запустили Viber-канал. Він розширить дистанційні можливості отримання послуг нашої компанії. І все це без особистого візиту, що надважливо в умовах карантину», - зазначив Маріс Куніцкіс, генеральний директор ДТЕК Київські електромережі.

За допомогою Viber-каналу клієнти зможуть у режимі 24/7:

-              передати покази лічильника;

-              отримати консультацію щодо роботи лічильника;

-              передати заявку на підключення електроенергії після відключення за борги;

-              отримати рахунок та підтвердити оплату заборгованості за повторне під’єднання після відключення за борги.

Нагадаємо, на час запровадження у місті Київ карантину, ДТЕК Київські електромережі з 17 березня припинив особистий прийом клієнтів у власних центрах обслуговування. Компанія закликає киян, для отримання необхідних послуг з електропостачання, користуватися дистанційними каналами комунікації. Про їх повний перелік можна дізнатися за ПОСИЛАННЯМ.